Mijn mogelijkheden:

Ik ben inzetbaar op loopbaanvragen, scholingsadvies, sollicitatiebegeleiding, begeleiding reintegratie tweede spoor of outplacement (via www.pappenheim.nu) en daarnaast inzetbaar als co-trainer. Hieronder een kort overzicht van de mogelijkheden. Ik ben zelf van mening dat iedere vraag of situatie anders is, dus maatwerk is zeker mogelijk,. Ik denk graag met je mee, dus neem gerust contact met mij op.

1.     "Loopbaan begeleiding"                                                 

In gemiddeld 6 gesprekken kijken we naar het verleden, het heden en de toekomst. De insteek is zo breed mogelijk, alle richtingen en ideeën worden onderzocht en getoetst op haalbaarheid. Ik werk met huiswerkopdrachten tussen de gesprekken. Ook brengen we jouw persoonlijkheid in kaart (vragenlijst Pearson), jouw drijfveren en motivatie. Uiteindelijk komen we tot een aantal loopbaanscenario's en een actieplan. Je ontvangt desgewenst na de gesprekken een eindrapportage met alle bevindingen.

FLOW - ik werk als loopbaanadviseur voor Fonds leren en ontwikkelen woningcorporaties. Meer informatie over de Loopbaanwijzer en gratis loopbaangesprekken voor medewerkers woningcorporaties: www.flowweb.nl (zoek op loopbaanwijzer)

2.     "Sollicitatie begeleiding"                                        

Voor de meesten is solliciteren geen dagelijkse kost. En ook behoorlijk spannend! Daarnaast verandert de manier van solliciteren ook, denk aan de komst van social media. Ik heb veel ervaring met het lezen van sollicitaties en het voeren van sollicitatiegesprekken. Ik help je met jouw LinkedIn profiel en het updaten van jouw curriculum vitae en motivatie- of sollicitatiebrief. Daarnaast brengen we samen jouw netwerk in kaart en bespreken we de beste manier om hen te benaderen. Ik kan meezoeken naar passende vacatures en contacten. Ook het oefenen van sollicitatiegesprekken behoort tot de mogelijkheden! Want een goede voorbereiding is de sleutel tot succes.

3.    Trainingen op het gebied van loopbaan en persoonlijke ontwikkeling

Ik werk samen met een aantal partners op het gebied van trainingen. Ik ben co trainer in de volgende trainingen: ´meer plezier in je werk (doelgroep 55+)´ en ´meer muziek in je werk´ (met Carla Antoons), ´stress is gezond´(met Monita de Konink - www.laadmemetrust.nl) en ´jouw ondernemersrol´ (met Priscilla van Vaneveld - www.styleimagelabel.nl).

4.     "Personal branding en loopbaan - update"       

In dit traject werk ik samen met Priscilla van Vaneveld. Ons werk heeft duidelijk raakvlakken en we merken in de praktijk dat sommige mensen moeite hebben met het zetten van stappen. Vaak omdat een stukje zelfvertrouwen mist. Voor deze doelgroep bieden we dit traject. De kracht van onze samenwerking is de verbinding tussen jouw kracht, jouw fundament en jouw loopbaan. Wat zijn jouw kwaliteiten, waar sta je voor, wat heb je nodig en welke loopbaan past hierbij? In dit combinatietraject zet jij jouw inzichten om tot actie. De looptijd van dit traject is 6 maanden.

Personal branding: De Basis Personal Branding Workshop heeft een langer tijdsbestek. Net als bij een huis, heeft het fundament de meeste tijd nodig. Vervolgens kan je in een kortere periode concreet aan de slag met jouw opgedane inzichten en handvatten. Vooraf en tussentijds krijg je huiswerkopdrachten.

Loopbaan - update: In drie gesprekken maken we samen de balans op. Waar sta je nu in jouw loopbaan, waar wil je naar toe, waar word je blij van in je werk, welke stappen ga je zetten en wat zijn hindernissen of risico's? Ik werk met huiswerkopdrachten. Na de drie gesprekken heb je de eerste stappen gezet en ligt er een actieplan om verder op te volgen.