Studiekeuzebegeleiding

Vandaag de dag is de 'keuze reuze' voor onze jongeren. Ik hoor regelmatig over de keuzestress; over werken of studeren of op reis. En als er een keuze gemaakt is, dan dient de volgende vraag zich aan: maar wat en waar dan?

Herken je dit?

Sta jij ook voor een dergelijke keuze? Omdat je net klaar bent met jouw middelbare school? Of heb je al een beroepsopleiding afgerond en twijfel je over jouw volgende stap?

In drie gesprekken breng ik samen met jou in kaart wat jouw kwaliteiten zijn. Welke wensen je hebt en welke opties. We gaan in gesprek over waar JIJ blij van wordt. Om vervolgens keuzes te kunnen maken. Uiteraard met een goed beeld van de arbeids- en opleidingsmarkt.

Ook nemen we jouw omgeving hierin mee, want ongetwijfeld hebben jouw ouders of verzorgers ook ideeën over jouw toekomst? Kortom, we gaan in gesprek, aan de slag, onderzoeken en afstrepen, zo ontstaat er duidelijkheid.

Kosten studiekeuze begeleidingstraject (3 gesprekken) € 395,- exclusief 21% btw.

Interesse?

Mail naar info@lindabult.nl en we plannen een vrijblijvende telefonische intake in.

Ben jij ouder of verzorgende van een jongere met keuzestress? Ik denk uiteraard graag met je mee. Belangrijk: de daadwerkelijke stap én de benodigde motivatie voor het traject ligt in de handen de jongere zelf. Alleen dan boeken we resultaten. ;-)